HTML

Léglabda (kviddics)

Léglabda (kviddics) blog

Keresés

A Léglabdáról

2008.11.20. 08:15 Daniel W. Mcload

Léglabda, avagy kviddics. A Quidditch J.K. Rowling Harry Potter könyvsorozatában leírt fiktív sport. Egyesekn szerint, de mi játszuk, űzzük, mert nagyon szeretjük.

Míg a kviddics az eredeti angol szó fonetikus átirata, mi magunknak lefordítottuk, kerestünk neki egy magyar megfelelőt. Ez pedig a léglabda.

A Harry Potter Club (anno 2000-2001), a Harry Potter World / Harry Potter Varázslatos Világa (röviden: HPW) (2001-2004 között) és az ÁlomVilág Ifjúsági Klub (2004-től) keretein belül rendezünk földi kviddics (élő léglabda) mérkőzéseket, valamint játszunk léglabdát kártyás és társasjátékokban.

Hogy kik is vagyunk mi?
Léglabdát szerető fiatalok. Egyesületi formában szeretnénk működni, jelenleg is szervezzük Léglabda Közhasznú Egyesületünk megalakulását.
Ha csatlakoznál hozzánk, vagy kérdésed van, írj bátran e-mailt a leglabda@alomvilag.hu e-mail címre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leglabda.blog.hu/api/trackback/id/tr60778942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása